HILDE

Sprekend beeld

Laurina Geluk over Hilde

Ellen Nanning over Hilde

Daniëlle Behrens over Hilde

DANIËLLE BEHRENS OVER HILDE

Daniëlle Behrens – DB PA Services

‘Zij is oprecht geïnteresseerd en heeft goede ideeën hoe iets uit te beelden middels een foto.’

Voor mijn nieuwe website heb ik Hilde als fotograaf ingehuurd omdat goede passende foto’s helpen de boodschap goed over te brengen. Het viel mij op dat Hilde ruim de tijd nam om door te spreken wat ik met de site wil overbrengen en welk gevoel de foto’s moeten uitbeelden. Zij is oprecht geïnteresseerd en heeft goede ideeën hoe iets uit te beelden middels een foto. Ook tijdens de fotoshoot nam zij ruim de tijd en stopte pas als wij beiden 100% tevreden waren met het beeld.

Hilde is professioneel, gedreven en tegelijkertijd heel ontspannen. De samenwerking was heel fijn en de foto’s hebben mijn verwachting overtroffen. Ik beveel Hilde dan ook ten zeerste aan.

DANIËLLE BEHRENS OVER HILDE

Daniëlle Behrens – DB PA Services

‘Zij is oprecht geïnteresseerd en heeft goede ideeën hoe iets uit te beelden middels een foto.’

Voor mijn nieuwe website heb ik Hilde als fotograaf ingehuurd omdat goede passende foto’s helpen de boodschap goed over te brengen.
Het viel mij op dat Hilde ruim de tijd nam om door te spreken wat ik met de site wil overbrengen en welk gevoel de foto’s moeten uitbeelden. Zij is oprecht geïnteresseerd en heeft goede ideeën hoe iets uit te beelden middels een foto. Ook tijdens de fotoshoot nam zij ruim de tijd en stopte pas als wij beiden 100% tevreden waren met het beeld. Hilde is professioneel, gedreven en tegelijkertijd heel ontspannen. De samenwerking was heel fijn en de foto’s hebben mijn verwachting overtroffen. Ik beveel Hilde dan ook ten zeerste aan.